Bij Besteding Vanaf €100 Gratis verzending in Nederland & België!

Winkelwagen

Gratis Verzending naar Heel Nederland en België Vanaf €100-

Bij Huistuindesign begrijpen we hoe belangrijk het is voor onze klanten om hun bestellingen snel en zonder extra kosten te ontvangen. Daarom bieden we met trots gratis verzending aan alle adressen binnen Nederland en België. Na bevestiging van uw bestelling, zullen uw items binnen 4-7 werkdagen (mits anders is aangegeven bij de gehele collectie) bij u thuis worden afgeleverd. Ons toegewijde logistieke team zorgt ervoor dat elke bestelling met zorg wordt behandeld en zo snel mogelijk bij u aankomt, zodat u kunt beginnen met genieten van uw aankoop.

Eenvoudig en Zorgeloos Retourneren

We hopen dat u tevreden bent met elke aankoop bij huistuindesign. Maar we begrijpen dat niet elke aankoop perfect is. Mocht u om welke reden dan ook niet helemaal tevreden zijn met uw aankoop, dan kunt u deze binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Ons doel is om het retourproces zo eenvoudig en zorgeloos mogelijk voor u te maken.

Houd er rekening mee dat de kosten voor het retourneren van een item voor uw eigen rekening zijn. Wij adviseren u om gebruik te maken van een traceerbare verzendmethode, zodat de retourzending gemakkelijk gevolgd kan worden.

Hoe kunt u een artikel retourneren?

  1. Neem Contact Op: Stuur een e-mail naar info@huistuindesign.com met uw bestelnummer en de reden van retour. Wij zullen u voorzien van alle nodige informatie voor de retourzending.
  2. Verpak uw Retour: Zorg ervoor dat het artikel in de originele staat en verpakking wordt teruggestuurd.
  3. Verzend uw Retour: Stuur het pakket naar het door ons opgegeven retouradres. Vergeet niet om uw verzendbewijs te bewaren voor het geval dat de retourzending verloren gaat.

Zodra we uw retour hebben ontvangen en geïnspecteerd, zullen we het aankoopbedrag zo snel mogelijk terugstorten. We streven ernaar om dit binnen 5 werkdagen na ontvangst van de retourzending te doen.

Heeft u hulp nodig?

Ons klantenserviceteam staat klaar om u te helpen met elke vraag of zorg die u heeft. Of u nu hulp nodig heeft bij het plaatsen van een bestelling, vragen heeft over een product, of assistentie nodig heeft bij een retour, wij zijn hier om te helpen. Neem gerust contact met ons op via info@huistuindesign.com

Bij huistuindesign streven we ernaar om u een uitstekende winkelervaring te bieden, van het moment dat u onze site bezoekt tot het moment dat u van uw aankoop geniet. Hartelijk dank voor het kiezen voor huistuindesign.